שאלה על פרדניזון-תופאת לווי של שיער יתר לאישה

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

11/06/2016 | 11:30 | מאת: רותם

שלום רב,לא מזמן סיימתי טיפול בתרופת פרדניזון.אני אישה.צמחו לי שיערות על הפנים,במקומות שלא היו לפני זה.ושיער קטן שקוף על כל הפנים.האם השיערות האלה יפלו לבד?האם אני צריכה עכשיו איזשהו טיפול כדי להפטר מהם? למישהו היה ניסיון כזה?ממש תודה,אני מאד מוטרדת מזה.

כבכל טיפול תרופתי בנוסף לפעילות הרצויה של התרופה בזמן השימוש בה עלולות להופיע תופעות לוואי. שיעור יתר הינה תופעת לוואי מוכרת לתכשירי סטרואידים. בד"כ רב ת"ל של סטרואידים חולפות או משתפרות לאחר הפסקת טיפול. השיפור לוקח זמן.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי