טוקופרול ויטמין e

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

29/03/2016 | 09:55 | מאת: עירית 95

שלום רב. כמעט בכל תכשירי הקוסמטיקה קייםויטמין e אני לא יודעת אם הוא טבעי או סנטתי. הבעיה היא שלפי האיגוד האמריקאי לקוסמטיקה ( enviroment working group) מוצהר שהחומר מסרטן. רציתי לדעת מה ידוע לכם על כך

ויטמין E מצוי בריכוזים נמוכים בהכנות קוסמטיות רבות המיועדות לשימוש חיצוני ואינו צפוי לגרום לנזק בריאות בשימוש כזה. רכיב זה מאושר לשימוש ע"י משרד הבריאות ורשויות רגולטוריות גדולות בעולם. למידע נוסף ניתן לפנות לקול הבריאות 5400*

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי