השפעה של dalacin נמשכת

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

21/03/2016 | 15:22 | מאת: ביבה

שלום, אחרי נטילה חלקית של התרופה (שמיד השפיעה גרוע) עדין יש יציאות רכות וכאבים בבטן למרות שעברו חדשים בבדיקות מעבדה של הצואה אין ממצאים האם יתכן שעם הזמן הסימפטומים ייעלמו מעצמם כי יש קצת הטבה ,אבל הבטן לא בסדר או ניתן לעשות משהו? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

לא ברור לי האם את נוטלת טיפול אנטיביוטי כרגע או טיפול תרופתי אחר. בהנחה כי הרופא שלל מחלה זיהומית ושאת לא מטופלת בתרופות ואין מניעה אחרת, ניתן לשקול שינוי תזונתי ולשקול תוספת פרוביוטיקה. במידה ואין שיפור נוסף בתסמינים, יש להמשיך את הבירור הרפואי.

29/03/2016 | 00:08 | מאת: ביבה

לפני חדשיים עברתי השתלת שן וקבלתי כדורי dalacin במטרה למנוע דחיה (למרות שההשתלה בסדר) מיד הרגשתי בעיות בבטן ונאלצתי להפסיק נטילת הכדורים כך שיצא שלקחתי עד פחות מ-10 מאז היציאות שלי שלשוליות ויש לי גזים הכאבים בבטן פחתו ,אך עדין יש לפעמים כאב חלש ( כיום מופיעים הרבה גיהוקים כל הזמן וגם בלי קשר לאוכל) בבדיקות מעבדה אין ממצאים בצואה והרופא לא יודע איך לעזור הצרה היא שמאז ועד עכשיו משהו לא בסדר אצלי בבטן האם אפקט התרופה כ"כ ממושך? איך אוכל לצאת מהתופעות הללו ולחזור להיות בריאה לשאלתך-אינני לוקחת כדורים ולא עשיתי שינויים באכילה לא ברור לי למה כל היצאות השלשוליות ממשיכות ואיך אוכל לחזור לאיתני תודה לתשובה

מנהל פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי