תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

21/02/2016 | 12:09 | מאת: הודיה

היי אני סובלת מפטריה הרופאה נתנה לי פלוקנול גלולה אחת לשבוע,לתקופה של שבועיים. יש לי מעט דימום בשתן וטיפה כאבי בטן תחתונה,אשמח לדעת האם זוהי תופעת לוואי לתרופה זו?

כל טיפול תרופתי עלול לגרום לתופעות לוואי בחלק מהמשתמשים. כאבי בטן הינם תופעת לוואי אפשרית לתכשיר. דימום בשתן אינו תופעת לוואי ידועה לתרופה, אך אין אפשרת לשלול קשר עקיף לתרופה. עם זאת, יתכן שהתופעות שתיארת הן ביטויים של המצב הרפואי שלשמו את מטופלת, מומלץ לפנות לרופא לבירור.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי