האם ניתן להפסיק לקיחת אנטיביוטיקה?

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

05/02/2016 | 06:49 | מאת: גלילי

לקחתי ללא סיבה ממשית רק כהגנה ממצב שהשפעת תשפיע על הסינוסים..עכשוו אני מרגיש טוב האם ניתן להפסיק?

על מנת להשיג את האפקט המרבי של הטיפול האנטיביוטי, יש לפעול עפ"י הנחיות המתן ולהתמיד בטיפול עפ"י משך הטיפול שהומלץ ע"י הרופא. משך הטיפול בתכשירים אנטיביוטיים תלוי בסוג הזיהום ובחומרתו. ככלל, יש לסיים את הטיפול גם אם ההרגשה משתפרת לפני סיום משך הטיפול המומלץ על מנת להימנע מהצורך בטיפול חוזר וביצירת חיידקים עמידים לטיפול. עם זאת, אני לא לגמרי מבינה מה הייתה מטרת הטיפול ומה היה המשטר הטיפולי המומלץ, יש לפנות לרופא שרשם את הטיפול ולהיוועץ עימו.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי