dalacin משפיע על שלשול ללא הפסק

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

02/02/2016 | 23:40 | מאת: ביבה

בגלל השתלת שתל בפה, ניתנה לי התרופה הנ"ל לקחתי רק 7 כדור האחרון ביום רביעי בבוקר עכשיו כמעט עבר שבוע בהתחלה כבר לא היה לי נעים ומידי פעם כאב בבטן היציאות היו כמו בשלשול מיימי והיום התרבו היציאות והמצב מחמיר לא ברור לי למה עדין אני תחת השפעת התרופה איך נפטרים מהשפעת התרופה האם יש משהו שיחסל את ההשפעה שלה?

יש לפנות לרופא מיידית במקרה של שלשול חמור במהלך הטיפול או לאחר סיומו (אפילו עד חודשיים) מאחר שעלול להיות תסמין של זיהום חמור במעי שהינה תופעת לוואי לא שכיחה אך אפשרית של הטיפול האנטיביוטי. לאחר בירור רפואי, הרופא יתאים טיפול למצבך.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי