נר אגיסטן

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

27/01/2016 | 02:04 | מאת: דנה

שלום, אם לאחר החדרת הנר לנרתיק נגרם לי כאב זה בסדר? וגם אי נוחות?-גם מאחור איך אפשר לדעת שהנר מספיק בפנים? תודה

עפ"י הנחיות השימוש (המפורטות בעלון) לתכשיר יש להחדיר את התרופה בעזרת המוליך עמוק ככל הניתן בלי להשתמש בכוח או לחוש אי נוחות ולהמתין מספר דקות בתנוחת שכיבה. אם את מבחינה בחתיכות מהטבלייה שלא התמוססו, יתכן שהטבלייה הווגינלית לא הוכנסה כמו שצריך. מעבר לכך אם התסמינים לא השתפרו כעבור 3 ימים (יתכן וייקח מעט יותר זמן עד שהתסמינים יחלפו לחלוטין) עלייך להיוועץ ברופא.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי