טיפול במטרוג'יל שגורם לי לעייפות ולאות

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

17/01/2016 | 13:07 | מאת: כרמית

אני כבר 5 ימים עם 750מג 3 פעמים ביום בגלל זיהוי של אמבה בבדיקת צורה. אני מרגישה שהאנטיביוטיקה הזו מחלישה אותי וגורמת לי לתשישות ומועקה בחזה. אני יכולה לתפקד, אבל אני רוצה כל הזמן לנוח. אף פעם לא הרגשתי ככה כשנטלתי תרופה או אנטיביוטיקה רגילה (מוקסיפן). אני מאוד רוצה לסיים את הטיפול, אבל מרגישה מועקה ולא יודעת אם זה יהיה אחראי מצידי להפסיק את הטיפול בגלל המועקה הזו. אשמח להתייחסות. כרמית

כמו לכל תרופה גם השימוש במטרוג'יל עלול לגרום לתופעות לוואי בחלק מהמשתמשים. תופעות לוואי של תשישות, סחרחורות הן תופעות ידועות לתרופה. מועקה בחזה יכולה לבטא כאב בשל תופעות לוואי במערכת העיכול שיכולות להיגרם מהתרופה, אך במידה ומדובר על כאב חריג בחזה- יש לפנות לרופא לבירור. יש ליידע את הרופא על תופעות הלוואי ולהיוועץ עמו בנוגע להמשך הטיפול כתלות במצבך הרפואי.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי