תופעת לווי לקרדילוק

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

12/12/2015 | 21:16 | מאת: Liliya

כיומיים לאחר תחילת טיפול בקרדילוק חל שינוי בצבע הצואה לבהיר עם ברק ממש מוזר. האם זאת אחת מתופעות הלווי? תודה.

כל תרופה עלולה לגרום לתופעות לוואי בחלק מהמשתמשים. תופעות לוואי במערכת העיכול ידועות לתרופה וכוללות: בחילות, הקאות, שלשולים ועצירות. הופעת תופעה עם התחלת טיפול תרופתי/עלייה במינון והשתפרותה עם הפסקת טיפול/הפחתת מינון מעלה סבירות כי ניתן לייחס את התופעה לתרופה. עם זאת המצב לא תמיד כך. צבע צואה בהיר עלול להצביע על חסימת דרכי מרה. תופעת לוואי זו אינה ידועה ונפוצה לתרופה ופרק זמן של יומיים להתפתחותה אינו שכיח. לא הזכרת האם הנך סובלת בתופעות נוספות כמו כאבי בטן והאם הנך מטופלת בתרופות נוספות. בכל מקרה במידה והתופעה ממשיכה, יש לפנות לרופא לבירור.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי