תופעות לוואי רוקסו

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

28/11/2015 | 19:32 | מאת: אסי

אחרי שאני שותה רוקסו יש לי שתן כ 6 פעמים בשעתיים הראשונות שלאחר מכן מפסיק ואין יותר השאלה שלי האם זה מהאנטיביוטיקה ולמה ???

תופעת לוואי זו אינה תופעת לוואי ידועה לתרופה. קיימים מספר דיווחים במערכות דיווחי תופעות לוואי על השתנה מרובה במהלך הטיפול, אך לא ברור האם התרופה גרמה לכך. לא ציינת האם סביב הנטילה, צריכת הנוזלים גדלה. ככלל, כאשר תופעה מסוימת מתרחשת בסמוך לתחילת טיפול תרופתי ומשתפרת עם סיומו עולה הסבירות שניתן ליחסה לטיפול, אך אין הכלל נכון תמיד. אין אפשרות לשלול קשר לתרופה, במידה לא משתפרת, מומלץ לפנות לרופא לבירור.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי