[email protected]

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

14/11/2015 | 19:27 | מאת: דביר

הייתי מתאמן ולקחתי כל מיני ממריצים לרימונין2 ואחר כך הבנתי שזה חומרים לקחתי את זה שנה וחצי עם יכול להיות תופעות לוואי ?

14/11/2015 | 20:02 | מאת: דביר

אני מניחה שהנך מתייחס לסטרואידים אנבוליים. לסטרואידים אנאבוליים יש תופעות לוואי רבות וביניהן: הפרעות התנהגותיות/פסיכיאטריות, בעיות קרדיווסקולריות, הפרעות בתפקודי הכבד והכליות, פגיעה בתפקוד המיני ובפוריות אצל נשים וגברים, בעיות עור, הפרעות במערכת האנדוקרינית, עלייה בסיכון לפתח סרטן ועוד. להלן קישור לאתר משרד הבריאות לדף העוסק בסטרואידים אנבוליים: http://www.health.gov.il/Subjects/PharmAndCosmetics/pharm_crime/Pages/steroids.aspx

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי