סטרואידים

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

09/06/2015 | 07:55 | מאת: אני

לאחר טיפול של חודשיים בסטרואידים ,והורדת מינון עד לאפס.בעקבות פריחה שהייתה בעקבות אלרגיה לכדור.. א. שמנתי נורא,איך יורדים ומה צריך לעשות זו נפיחות איומה. ב. האם תופעת בה אני נרדמת מידי פעם ידועה בגלל לקיחת סטרואידים.

תופעת לוואי זו של סטרואידים צפויה לחלוף, אך השיפור לוקח זמן. כמובן שיש להקפיד על תזונה, שתייה מספקת ואורח חיים בריא. עייפות יכולה להיות תסמין של הפסקת סטרואידים. במידה והתופעה התרחשה בסמוך להפסקת הטיפול, עולה הסבירות כי ניתן ליחסה לכך. במידה ואין שיפור או הנך סובלת מתופעות לוואי נוספות, מומלץ ליידע את הרופא. בכל מקרה יש להימנע מנהיגה או מפעילויות הדורשות ערנות וריכוז עד לשיפור המצב.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי