נטילת התרופה אסציטאלופרם.

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

12/05/2015 | 08:46 | מאת: אלמונית

שאלתי היא לאורך איזו תקופה אפשר לקחת תרופה זו,המינון הוא 10 מ"ג ליום. אני לוקחת כבר כ9 חדשים. רופאת המשפחה שלי בעד המשך. האם כדאי להפסיק? שמא התרופה עלולה להזיק בטווח ארוך?

לא ציינת את ההתויה שלשמה ניתן הטיפול, אך באופן כללי תרופות ממשפחת ה-SSRIs כגון אסציטלופראם יכולות להינתן לתקופות ארוכות כתלות בהתוויה, במצבו של המטופל, בטיפולים הנוספים. יש להיוועץ ברופא בנוגע למשך הטיפול וכן להיות במעקב אחר יעילות הטיפול ותופעות לוואי.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי