אטופיק דרמטיטיס - דרמקומבין+ADERMA

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

05/05/2015 | 11:30 | מאת: אהרון

שלום. יש לי אקזמנה באזור אברי המין(אשכים). קיבלתי קרם לטיפול: דרמקומבין, פעמיים ביום למשך מקסימום 5 ימים. 1) תוך כמה זמן אמור להתחיל להשפיע הקרם ולהוריד את רמת הגרוד? 2) אם מריחת קרם A-DERMA במהלך היום כדי לצמצם את הגירוי, פוגעת בתיפקוד הדרמקומבין?

השיפור בגרד (לפחות שיפור חלקי) אמור להתרחש סמוך למריחה אך שיפור באקזמה יכול לקחת מספר ימים. במידה ותוך שבוע אין שיפור, יש לפנות לרופא . מריחת קרם לחות עדיף לא בסמוך למריחת דרמקומבין שלא "תמהל" את התכשיר וכמובן רק קרם שאינו מחמיר את המצב.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי