קספו לדלקת בברכיים

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

03/05/2015 | 20:43 | מאת: דנה

קבלתי בעבר קספו לדלקת בברכיים ולא השתמשתי כיוון שהכאב חלף. עתה חזרה לי הדלקת אך איני בטוחה מה המינון המומלץ ולכמה ימים (לא ברור ממה שכתוב על המדבקה). לכמה ימים מומלץ לקחת כדור של 8 מיליגרם? תודה

04/05/2015 | 15:45 | מאת: דנה

ובהמשך לשאלתי, תוך כמה זמן אני אמורה לחוש שינוי לאחר התחלת הטיפול עם הקספו ? תודה

המינון המומלץ ומשך הטיפול יקבעו ע"י רופא. אם אינך מרגישה שיפור לאחר מספר ימים (3-5) יש ליידע את הרופא ולהיוועץ עמו על המשך טיפול.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי