רזין

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

01/03/2015 | 16:32 | מאת: טל

בוקר טוב, התחלתי לשתות כדורי רזין לפני כ5 ימים ותוך כדיי אני נוטלת גם גלולות מליאן באופן קבוע. ב3 הימים הראשונים הכל היה בסדר אך ביום הרביעי התחיל לי דימום קל. האם מדובר בתופעת לוואי של הרזין? האם לא אסור לשתות גלולות במהלך נטילת הרזין? יש סיכוי שהאזין מבטל את השפעה הגלולה? אשמח לתשובה, יום נעים.

לא ידועה השפעת גומלין בין שני התכשירים. במידה ובמהלך הטיפול בתרופה את סובלת מתופעות לוואי במערכת העיכול כמו שלשול או הקאה, יתכן ותפגע הספיגה של הגלולות. עם זאת במידה ומופיע דימום (שאינו רגיל) תוך כדי הטיפול בגלולה מומלץ להיוועץ ברופא נשים.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי