לטרוזול

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

26/02/2015 | 23:16 | מאת: בינה

שלום רב מדובר באישה בשנות החמישים המאוחרות. החלה ליטול לטרוזול 2.5 מ"ג ליום, נוטלת כבר כחצי שנה. בחודש האחרון סובלת מגירודים מטרידים בידיים וברגליים בליוויית פצעונים קטנים. עברה מבחני אלרגייה. אין משהו חריג למעט קרדית אבק וכו'. אנטי היסטמינים ומשחות קורטיזון אינם מועילים. האם ייתכן שזוהי תופעת לוואי של הלטרוזול הגם שהיא נוטלת כבר כמה חודשים ועד עתה לא הייתה כל תופעת לוואי, ודאי לא גירודים כנ"ל? תודה וברכה בינה

גרד ופריחה הינן תופעות לוואי ידועות של הטיפול בלטרוזול, אך כיוון שהופיעו לאחר תקופת טיפול ארוכה וגרד עלול להיות תסמין למצבי מחלה שונים, יש לפנות לרופא להמשך בירור.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי