קיורטן והחלקות בשיער

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

25/02/2015 | 18:05 | מאת: ליהי

אני לוקחת קיורטן כבר 5 וחצי חודשים (40 מג כל יום) ונשארו לי שבועיים עד לסיום הטיפול. השיער שלי מתולתל אז אני עושה החלקות יפניות באופן קבוע פעם בחצי שנה. כבר חלפו 7 חודשים מאז ההחלקה האחרונה שעשיתי והשיער שלי כבר נראה נורא, השורשים כבר ארוכים (השיער שלי גדל מאוד מהר) ומתולתלים. בתור בן אדם שחשוב לו מאוד איך הוא נראה זה משגע אותי. הבעיה היא שמאז התחלת הטיפול בקיורטן השיער שלי ניהיה דק , חלש יבש ודליל יותר (לא משהו דרמטי) ואני מאבדת יותר שיער ביום מברגיל, ולכן אני מפחדת לעשות עוד החלקה, אבל מצד שני אני הורסת את השיער עם מחליקים. אם אני אעשה החלקה בזמן הטיפול יקרה משהו לשיער שלי ? והאם לאחר הטיפול בלי קשר להחלקות הוא יחזור לקדמותו ? אני ממש לחוצה לגביי הדברים האלה

התרופה יכולה לגרום לשינויים בשיער . לא ידועות לי הנחיות ספציפיות בנוגע להחלקה אך עפ"י עיקרון הזהירות המונעת הייתי ממליצה להמתין מס' חודשים עד לשיקום השיער בטרם ביצוע החלקה.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי