קספו לנפיחות באצבעות

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

25/02/2015 | 15:57 | מאת: שיר

לאחרונה האצבעות שלי התנפחו מעט בגב האצבעות והן כואבות כשאני לוחצת עליהן חברה אמרה שהיה לה מקרה דומה ושהרופא המליץ לה על קספו האם זו תרופה שמתאימה בזמן ההריון? תודה

קספו הינה תרופה מקבוצת נוגדי הדלקת הלא סטרואידאליות. אין להשתמש בכל התרופות בקבוצה בטרימסטר השלישי להריון. חסר מידע על בטיחות השימוש בתכשיר קספו בשלבי ההיריון האחרים כיוון שמדובר על תכשיר חדש יחסית ולכן השימוש בו אינו מומלץ בתקופת ההריון. במידה ויש צורך בתכשיר מקבוצה זו, יש להיוועץ ברופא בנוגע לתכשיר המתאים לך ביותר.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי