כאבים בגלל שימוש בדוקסילין

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

23/02/2015 | 23:20 | מאת: גיא

אהלן חברה שלי קיבלה מרשם לאנטיביוטיקה מסוג דוקסילין וזה גרם לה ללחצים חזקים בחזה ותחושה של שרפה היינו בבית החולים היא עברה מספר בדיקות לשלול סיכון חיים הבדיקות והצילום יצאו תקינות היא הפסיקה לקחת את האנטיביוטיקה אבל הכאב ותחושת השרפה בחזה לא עוברים מה עושים? האם זה ישאר באופן קבוע? אנה עזרו לנו

גירוי/דלקת בושט הינה אחת מתופעות הלוואי הידועות של אנטיביוטיקות ממשפחת הטטרציקלינים כמו דוקסילין . התסמינים של פגיעה זו יכולים להיות הרגשת כאב ושריפה באזור החזה. התסמינים בד"כ חולפים תוך מספר ימים מהפסקת הטיפול (לעיתים יש צורך בטיפול). יש לפנות לרופא לבירור ובמידת הצורך לטיפול.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי