שאלה

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

21/01/2015 | 22:40 | מאת: ליאת

שלום, האם מותר לקחת כדורי קפה ירוק עם לוסטרל (ועם אנטיביוטיקה)? תודה

לרב, מעטים (אם בכלל) מחקרים מבוקרים על תוספי התזונה ביניהם קפה ירוק ולכן המידע בנוגע ליעילותם, בטיחותם והשפעות הגומלין בינם לבין תכשירים רפואיים אחרים הינו מוגבל. ידוע כי הקפאין בקפה ירוק עלול להחמיר הפרעות חרדה וכן תיאורטית עלול להגביר סיכון לדמם בשילוב עם לוסטרל. בנוגע לבטיחות השילוב עם אנטיביוטיקה (כל תרופה שייכת למשפחה פרמקולוגית שונה ולכל משפחה כזאת אזהרות והשפעות גומלין משלה)- יש לציין את שם התכשיר על מנת שאוכל להתייחס.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי