מטופל באדרל

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

07/01/2015 | 09:31 | מאת: תומר

שלום, אני מטופל כבר מספר חודשים באדרל נגד הפרעות קשב וריכוז, והכדור משפיע עלי באופן מיטבי. עם זאת, מחיר האדרל בארץ מאוד גבוה, ולכן חיפשתי אפשרות לרכוש אותו בארה"ב. נתקלתי באמפתרול (Amphetarol) של חברת נקסג'ן (NexGen), שאמור להיות זהה או מאוד דומה למקור. אשמח לשמוע חוות דעת מקצועית עליו בטרם הרכישה. המון תודה רבה.

לצערי, אין באפשרותי לתת חוות דעת על תכשירים רפואיים במסגרת פורום זה. יש לפנות לרופא ולהיוועץ עמו בנוגע לטיפול המתאים ביותר עבורך.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי