כאבי גרון ונזלת

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

06/01/2015 | 02:17 | מאת: יוסף

לאחר ביקור רופא הבעיה הובחנה כוירוס וקיבלתי מרשם לקחת קולדקס לאחר שימוש הבחנתי שאין כל שיפור ועברתי דקסמול קולד שעזר אך אני מרגיש עדיין כאבי גרון וגם קשיים להרדם בלילה ותחושת חוסר אוויר ועליית מיצי הקיבה לושט ! כבר 4 ימים של טיפול ועדיין מרגיש לא טוב ומשתעל (שיפור קטן) להמשיך עם דקסמול או לחזור לרופא ? בתודה מראש !

הטיפול בדקסמול ובקולדקס הינו טיפול סימפטומטי כלומר אינו משפיע על ריפוי המחלה אלא מקל על התסמינים בלבד. במידה ואינך מרגיש הקלה, ניתן להפסיק את הטיפול בתרופות. אם עברו מספר ימים ואין שיפור בהרגשתך, מומלץ לפנות לרופא לבירור.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי