למוג'ין ונשירת שיער

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

28/11/2014 | 14:34 | מאת: רינה

שלום לפורום אני נוטלת למוג'ין (למיקטל) 4 חודשים ומאז יש לי נשירת שיער מסיבית. האם ידוע על קשר בין התרופה הזו לנשירה? ואם כן האם להספיק את התרופה, או שיש פתרון אחר שאפשר לעשות מבלי להפסיק את התרופה.

ככלל כל טיפול תרופתי עלול לגרום לתופעות לוואי בחלק מהמשתמשים, התרופה למוטריג'ין (למוג'ין/למיקטל) עלולה לגרום לנשירת שיער. תופעת לוואי זו ידועה, אך אינה שכיחה. מומלץ לפנות לרופא לשלילת גורמים אחרים לנשירה. במידה והנשירה אינה פוסקת ולא נמצא גורם אחר, יש להיוועץ ברופא בנוגע להמשך הטיפול (ההחלטה תלויה בהתוויה בה את מטופלת, יעילות הטיפול, אפשרויות טיפול אחרות ועוד). בכל מקרה אין להפסיק טיפול על דעת עצמך ללא ייעוץ רפואי.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי