פצעים בפה מסמבלטה

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

05/11/2014 | 21:51 | מאת: אורנה

שלום רב,אמא שלי התחילה לקחת סימבלטה .בימים האחרונים יצאו לה פצעים בפה .מה ניתן לעשות.תודה רבה

ככלל, כל טיפול תרופתי עלול לגרום לתופעות לוואי בחלק מהמשתמשים, התרופה סימבלטה עלולה לגרום ליובש בפה ולדלקות בחלל הפה. חשוב להדגיש כי לפצעים בחלל הפה סיבות אפשריות שונות ולא בהכרח מדובר בתופעת לוואי מטיפול תרופתי אך הקשר לתרופה מתחזק כאשר התופעה מתרחשת בסמוך למועד התחלת טיפול או עליה במינון או כאשר התופעה חולפת עם הפסקת הטיפול או הפחתת מינון. מומלץ לפנות לרופא לקבלת טיפול מתאים.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי