תחליף לאלטרול

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

25/10/2014 | 22:30 | מאת: שושנה

אני סובלת ממיגרינה .מפני שיש לי כאבים בצאוור שבגללם אנני יכולה לישון טוב ורצוף.אני משתמשת באלטרול 25מ"ג כדור כל ערב לפני השינה וזה מאוד עוזר לי לישון רצוף.הבעיה שזה גורם לי להשמנה.האם יש משהו אחר דומה שלא גורם להשמנה ? תודה רבה

התרופה אלטרול עלולה לגרום לחוסר תיאבון בחלק מהמטופלים ולעליה במשקל באחרים. יש לזכור כי כל טיפול תרופתי עלול לגרום לתופעות לוואי בחלק מהמשתמשים והחלטה על טיפול תרופתי מסתמכת על שיקולי תועלת הצפויה מהטיפול מול הסיכון שבתופעות הלוואי. במידה והטיפול נמצא יעיל עבורך מומלץ להקפיד על משטר תזונתי מתאים ואורח חיים בריא שיאפשרו לך שמירה או ירידה במשקל תוך המשך טיפול בתכשיר. במידה ותופעת הלוואי בלתי נסבלת מבחינתך, פני לרופא לייעוץ על המשך הטיפול התרופתי.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי