צריבה בפיטמה

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

02/10/2014 | 18:32 | מאת: רלף

בתשובה לשאלתי לגבי תחושת צריבה בפיטמה תוך ציון שאין קילוף או אדמומיות באיזור הימליץ לי דר בן אמיתי לנסות cicalfate .בבית מרקחת לא נמצאה תרופה זאת ונתנו לי cicaplast baume B5 האם המישחות זהות. האם cicaplast עונה על הבעיה ואם כן תוך כמה זמן ארגיש שיפור במריחה 3 ביום.אזכיר רק כי בבדיקת כירורג לא נמצא בעיה פנימית אלא הצריבה. אודה לתשובתכם

למיטב ידיעתי התכשירים אינם זהים אך מיועדים למטרות דומות. התכשיר cicaplast baume B5 הינו תכשיר שאמור להועיל במקרים של עור רגיש ומגורה. אני מניחה שהרופא המטפל שלל זיהום במקום. במידה ותוך מספר ימים אין הקלה במצבך, ניתן לשקול החלפת טיפול. במידה וחלה הרעה במצב, יש לפנות לרופא.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי