חציית כדור

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

17/08/2014 | 11:55 | מאת: בתיה

שלום רב אני חוצה לשניים כדור טמבוקור של 50 מ"ג. נוטלת 25 מ"ג פעמיים ביום בוקר וערב. שאלתי: את החצאים אני שומרת בתוך המתקן לחציית כדורים. כמה זמן יעיל החצי לשימוש כלומר - האם הכדור מאבד מערכו התרופתי לאחר החצייה וכמה זמן אפשר לשמרו (את החצי) עד השימוש? תודה וברכה בתיה

אין באפשרותי לתת הנחיות אחרות מאלה המצוינות בעלון לצרכן. ככלל, יש לשמור את התרופה במיכל סגור מחוץ להישג ידם של ילדים במקום קריר ויבש.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי