אמפרדוקס

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

28/02/2013 | 21:07 | מאת: חיה

אני בת 38 סובלת לאחרונה מריפלוקס מטופלת באמפרודקס20 או לוסק . מאז שאני לוקחת את התרופה כחודש אני מרגישה כבדות ברגליים לעיתים יותר ברגל שמאל מספר פעמים ביום. האם יש קשר לתרופה שיניתי מאמפרודקס ללוסק וגם לא עזר תודה

13/03/2013 | 20:21 | מאת: ד"ר דניז אינבינדר

לא ניתן לשלול את הקשר לתרופה. אומפרדקס ולוסק מכילים אותו חומר פעיל. במקרים נדירים התרופה יכולה לגרום לחולשת שרירים. כמו כן, התרופה עלולה לגרום לירידה בספיגה של ברזל, סידן ו-B12. מומלץ להתייעץ עם הרופא המטפל.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי