חשד למנה כפולה מוקסיפן

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

30/07/2014 | 01:07 | מאת: אנונימי

ביתי בת 6 וחצי שנים וצריכה לקבל 6 סיסי מוקסיפן × 3 פעמים ביום. אני לא יודעת אם נתתי לה 3 או 4 פעמים כשהפעם האחרונה קיבלה בערב. מה לעשות? חוץ מהזעה וקצת הרגשתי שהיא קרה בפנים לא ראיתי עליה שום תופעת לוואי אחרת. כרגע, הגוף שלה חם, וכשניסיתי להעיר אותה הגיבה ואמרה שכואב לה הגרון. מה לעשות?

המינון שקיבלה הילדה (מתוך הנחה שמשקלה בטווח התקין) אינו עולה על המינון המקסימלי היומי של התרופה. התופעות שתיארת כגון חום, הזעה וכאבי גרון הינם ככל הראה תסמינים של המחלה לשמה ניתנה האנטיביוטיקה. במידה וחל שינוי לרעה בהרגשת בתך, יש לפנות לעזרה רפואית.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי