שאלה

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

27/07/2014 | 13:49 | מאת: שואלת

שלום, לאחרונה אובחנתי כסובלת מתסמונת השלפוחית הכאובה ולכן ניתן ליELATROLET . האם ניתן לקחת בזמן זה משכך כאבים כמו נורופן,אדויל או אקמול?

ככלל לפני מתן שילוב תרופתי יש לשקול את התועלת הצפויה מהשילוב מול הסיכון בהשפעות גומלין ותופעות לוואי, יש לקחת כתלות במצב הרפואי ובנטילת תרופות נוספות. בפנייתך לא ציינת את גילך, האם הנך נוטלת תרופות נוספות, האם הנך מתכוונת לטיפול קבוע במשככי כאבים או טיפול מזדמן והאם את סובלת ממצבי מחלה נוספים, אך בד"כ (בהנחה שאינך סובלת ממצבי מחלה אחרים ומטופלת בתרופות נוספות) אין מניעה לשלב טיפול במשכך כאבים מסוגים שציינת מדי פעם עם אלטרולט. במידה והנך חשה בשינוי לרעה בהרגשתך במהלך הטיפול המשולב, יש לפנות לרופא לבירור.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי