הרטבה בלילות

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

23/07/2014 | 07:17 | מאת: יעקב

ד"ר שלום לך אני בן 36.7 ובשנה האחרונה נוצרה לי בעיה שאף פעם לא קרא לי הרטבה בלילה הייתי אצל האורולוג - והוא נתן לי לעשות אורודונמיקה ובמקביל הוא אמר לי לעשים טיטול ואיני מעוניין בכך במקביל אמרתי לו שאני מעוניין בניתוח וזקטומיה אשמח מאד מאד באם תסייע לי

פורום זה מיועד למענה על שאלות בנושא תופעות לוואי מטיפול תרופתי. ממליצה לפנות למומחה בתחום ולהיוועץ עימו.

24/07/2014 | 08:10 | מאת: יעקב

בהקשר לתשובה שכתבתם לי - ברצוני לחזור אליכם ולשאול לאיזה תחום אני צריך לפנות בבקשה

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי