קופקסון

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

27/12/2013 | 00:29 | מאת: שלום

שלום רב, בעלי לוקח קופקסון זריקה יומית עקב חשד לטרשת נפוצה האם זה יכול להשפיע על הזרע או על העובר אצלי כשנכנסנו להריון?

למיטב ידיעתי קיים שימוש בתרופה במהלך הריון כאשר התועלת בטיפול עולה על הסיכון. כמו כן, בעלון התרופה לא קיימות הנחיות מיוחדות למניעת מעבר התרופה לבת הזוג במהלך ההיריון. עם זאת אני ממליצה להפנות שאלה זו למרכזי המידע, המתמחים בבטיחות טיפול תרופתי בהריון :הריופון (אסף הרופא- 08-9779309), מרכז מידע תרופתי בבלינסון (03-9376911) ומרכז טרטולוגי בירושלים (02-5082825)

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי