שתי שאלות על ריטלין...

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

05/08/2013 | 02:05 | מאת: שרית

1) האם ריטלין LA יכול לגרום לעליית חום מדיד? סביבות 37.8....? 2) נרשם לי מינון של 40 מ"ג LA - ויש לי כדורים של 20 מ"ג - האם אפשר לקחת בבת אחת 2 כדורים של 20 שיתתנו את אותו אפקט של ה 40? האם העובדה שלוקחים שני כדורים של 20 במקום 40 יכולה להגביר תופעות לוואי?

עליית חום עלולה להופיע במהלך הטיפול בתרופה- מידע זה מצויין בעלון לצרכן. במידה והתופעה חוזרת על עצמה מומלץ לפנות לרופא המטפל. שני כדורים של 20מ"ג LA אמורים לתת אפקט דומה לזה של כדור 40מ"ג LA וכן פרופיל תופעות לוואי דומה. אין לבלבל עם תכשיר ה-20מ"ג SR. כדאי להימנע מטעויות מומלץ להתיעץ עם הרוקח.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי