כאבי צוואר חזקים במיוחד

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

06/08/2019 | 19:56 | מאת: יענקי

מזה שנים רבות אני סובל מכאבי צוואר כרוניים המוקרנים לחגורת הצוואר לפני שנה נטלתי כדורי אלטרול בהדרגה עד למינון 37.5 והפסקתי כיוון שלא הרגשתי שיפור בכאבים במהלך החודשים נטלתי תרופות אחרות כגון סימבלטה ויאפקס ברינטליקס .לצערי ללא שיפור לא מזמן עברתי ניתוח שאיבת דיסק בצוואר עקב בלטים ללא שיפור בכאבים אבקש לשאול אם אני יכול ליטול שוב את כדורי האלטרול בהדרגה כדי להגיע למינון גבוה יותר מ 37.5 על מנת להקל על הכאבים בהזדמנות אבקש מכם להמליץ על רופא המטפל מכאבים בגין דיסטוניה תודה יענקלה

התכשיר אלטרול מכיל את החומר הפעיל Amitriptyline hydrochloride ושייך למשפחת התרופות הטריציקליות. התכשיר מיועד לטיפול בדיכאון (בנטילה של מינונים גבוהים) ולטיפול בכאב (בנטילת מינונים נמוכים יותר). המינונים השכיחים המשמשים לטיפול בכאב נעים בין 10-75 מ"ג ליום כתלות בסוג ומקור הכאב אך רצוי להשתמש במינון הנמוך ביותר האפקטיבי עקב חשש מהופעה או החמרה של תופעות לוואי עם נטילת התכשיר. פורום זה נועד לתת מענה לשאלות הקשורות לתופעות לוואי הנובעות מטיפול תרופתי או תגובות בין תרופתיות. לא נוכל להמליץ על רופא ספציפי במסגרת הפורום אך מומלץ להיוועץ עם רופא מומחה בכאב או נוירולוג על מנת להתאים את הטיפול המתאים למצבך.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי