אמוקסי קאר פורטה 500

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

24/06/2019 | 16:45 | מאת: Aviva

שלום, בעקבות דלקת חמורה בשן הרופא רשם לי את התרופה, התחלתי לקחת את התרופה מיום א' והיום יום ב', מרגע שהתחלתי לקחת את האנטיביוטיקה התחלתי להרגיש לא טוב, נהיה לי סחרחורת , מרגישה כאילו אני עומדת ליפול, דבר נוסף , מרגישה שהראש שלי בתוך ענן. האם זה חלק מהתופאות הלוואי של התרופה?

חשוב להבין כי כל טיפול תרופתי עלול לגרום לתופעות לוואי בחלק מהמשתמשים. מוקסיפן, המכיל את החומר הפעיל amoxicillin הינו תכשיר אנטיביוטי מקבוצת הפניצילינים. מבין התופעות האפשריות בשימוש בתכשיר, סחרחורת הינה תופעת לוואי נדירה של הטיפול במוקסיפן אשר עלולה לעיתים לגרום לבעיות ביציבה /נפילה. יש להיות מודע לסיכון זה ולנקוט באמצעי זהירות כמו הקפדה על צריכה מספקת של נוזלים. סחרחורת יכולה גם להיות תסמין של המחלה הזיהומית. במידה והתופעות אינן חולפות או חלה הרעה במצב, מומלץ לפנות לרופא.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי