איסורים בזמן שימוש בדוקסילין

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

05/05/2019 | 12:53 | מאת: יותם

שלום דוקטור, נרשמתי לקבל טיפול בדוקסילין למשך חודש וחצי, ואני תחת התרופה כיום כבר כ11 ימים. האם יש איסור בזמן הטיפול בצריכת אלכוהול, ועישון של סיגריות וקנאביס? כמו כן אני לוקח כדורי b12, האם יש הוראות לגבי שילובם עם הדוקסילין? המון תודה. אציין שאתמול שתיתי כמות קטנה מאד של בירה (50 מ"ל פחות או יותר) ועישנתי סיגריה וקנאביס, למקרה שהעניין משמעותי.

צריכה כרונית של אלכוהול עלולה להפחית ריכוז דוקסילין בדם, מעבר לכך לא ידוע לי על השפעת גומלין משמעותית אחרת בין המוצרים שציינת לתרופה דוקסילין.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי