דוחי יתושים למריחה על הגוף

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

02/05/2019 | 01:00 | מאת: דוד

שלום. רציתי לשאול לגבי דוחי יתושים למריחה, כגון סנו די (בצורת רולר) ודומיו. אני עובד בבית, ולכן בלבוש קל. לכן, בחודשי הקיץ החמים אני זקוק למריחה יומית ואפילו עד 3 פעמים של חומרים מסוג זה. כמו כן, בלילה אני ישן עם דוחה יתושים חשמלי. רציתי לשאול באמת ובתמים האם אין בעיה בריאותית עם כמות כל כך גדולה של חומרים נגד יתושים במשך חודשים רבים. אשמח לדעתך המלומדת. קצת מודאג. תודה רבה

תכשירים דוחי יתושים מוגדרים כתמרוק ולא כתרופה. ניתן להפנות את השאלה לאגף תמרוקים במשרד הבריאות באמצעות כל הבריאות 5400*.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי