שימוש נכון בארטריל גו

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

26/04/2019 | 09:54 | מאת: רוני

שלום,רציתי לדעת האם אפשר להמיס את הארטריל גו במיץ _תפוזים למשל) או חובה רק במים,והאם הוא יעיל גם לפגיעה בסחוס במפרק הירך,בתודה מראש.

לאחר בירור מול בעל הרישום, ניתן להמיס את האבקה גם במיץ, ולבלוע מיד כשמתמוסס. לשאלתך השנייה, התכשיר מאושר לטיפול בתסמיני אוסטיאוארתריטיס של הברך לאחר שהוכחה יעילותו ובטיחותו להתוויה זו. המידע דל ספציפית על אוסטיאוארתריטיס של הירך. מחקר אשר בדק יעילות החומר הפעיל גלוקוזאמין סולפאט באוסטיאוארתריטיס של הירך לא הראה יעילות בהקלה על התסמינים או התקדמות המחלה.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי