בנוגע לליקחת הנקסיום

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

02/03/2019 | 00:25 | מאת: קרן אור

קראתי את תופעות הלוואי ואני לא בטוחה אם זו התרופה שמתאימה לי במצבי. אחת התופעות היא קושי בליעה אך זו הסיבה שבגללה נתנו לי את הכדורים! להתייעץ עם הרופא לגבי תרופות חלופיות או שקודם לנסות כמה ימים ולראות מה קורה? לאחרונה פשוט יש הטבה במצבי ואני חוששת שהנקסיום יזיק לכך. מה לעשות? תודה

הטיפול בבעיות בליעה (dysphagia) תלוי בגורם לתופעה. הקטנת ייצור החומצה ע"י מתן של מעכב משאבת פרוטון כגון נקסיום יכולה לעזור במקרים מסוימים.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי