הפסקת נטילת תרופת נקסיום

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

09/01/2019 | 08:15 | מאת: סרג'יו

נטלתי נקסיום מספר ימים והפסקתי האם יש להיוועץ ברופא כדי להפסיק גם אם לשתי ברע ואני חייב ?אפשרי להקטין את המינון ? אנא תשובתכם תודה סרג'יו

לא ברור מפנייתך מהי ההתוויה שלשמה הרופא רשם לך את התכשיר. יש ליטול את התרופה בהתאם למינון ומשך הטיפול שנרשם ע"י הרופא בהתאם למצבך הרפואי. יש לברר עם הרופא האם הטיפול ניתן להקלה על תסמינים מזדמנים או להתוויה הדורשת טיפול רציף. בנוסף, במידה והנך סובל מתופעות לוואי, יידע את הרופא והיוועץ עמו בנוגע להמשך הטיפול.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי