החלפת ציפרלקס לויפאקס?

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

04/01/2019 | 19:47 | מאת: אסף

שלום ד"ר הרופא שוקלת להחליף לי את הציפרלקס לויפקס ברצוני לשאול מעבר לכתוב מה יכול להיות שנים אחרי שאני לוקח ציפרלקס .אני רוצה לציין שכחודש אני לוקח סרוקוול 200 מ"גxr נכון להיום אני מרגיש כל הזמן חסר אונים ומאין חלל באזור החזה של מועקה לא ברורה וחוסר ריכוז מוחלט וחוסר ביטחון.האם לדעתך יש מקום לשינוי התרופתי שיעזור לי?תודה

פורום זה נותן מידע אודות תופעות לוואי של תרופות. אין באפשרותי להמליץ על טיפול תרופתי זה או אחר.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי