מה יכול לקרות למי שמעשן את המדבקות פנטה

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

26/11/2018 | 22:25 | מאת: חסוי

יש לי סי או איי פידי בריאות רצית לדעת מה יכול לקרות עם מעשנים את המדבקה של פנטה מה יכול לקרות עם אפשר לקבל את המחלה מזה ??? אני מעשן 1. ..2 מדבקות של 100 פנטה

יש להשתמש בתכשירים רפואיים בהתאם להתוויה הרשומה שלהם ובדרך המתן הרשומה. העלון לצרכן מכיל את המידע הבטיחותי הרלוונטי לאופן שימוש זה.

09/02/2020 | 09:01 | מאת: ישראלה

התשובה הקודמת לשאלה שנשאלה מייעצת לשואל לקרוא עלון לצרכן ולפעול על פיו. בלי להתייחס לתוכן השאלה. כפי שציינתי שום דבר טוב לא יקרה אם תעשן פלסטיק אם דבק

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי