Fentanyl תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

25/11/2018 | 21:02 | מאת: רפאל

האם שימוש במדבקות fentanyl לגבר לתקופה ממושכת מעל שנה נגרמת ירדידה בהורמון הטסטוסטרון או לחילופין ירידה משמעותית בחשק לקיום יחסי מין?? תודות

ככל טיפול תרופתי גם הטיפול במדבקות פנטניל עלול לגרום לתופעות לוואי בחלק מהמשתמשים. בין תופעות הלוואי הידועות לתכשיר (אך בין התופעות הלא שכיחות) קושי במהלך כל אחד משלבי התגובה המינית הנורמליים )תשוקה, גירוי או אורגזמה) וחוסר יכולת להשיג או לשמור על זיקפה. עם זאת, מומלץ לפנות לרופא לבירור/שלילת סיבות נוספות.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי