שאלה לגבי הפסקת סטרואידים

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

02/10/2018 | 21:38 | מאת: הרצל

לאחר 4 וחצי שנים של לקיחת סטרואידים במינון של 5 מיליגרם ליום ובהתיעצות עם נאורולוג הפחתתי למינימום את השימוש ואף הורדתי את השימוש ביכלל, כתוצאה מהפסקת הסטרואידים יש לי גרודים בגוף האם זה נורמלי? והאם כדאי לחזור לקחת מיליגרם 1 ליום ?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, לא ברור מה היה המצב בו טופלת בסטרואידים והאם גירוד הוא תסמין מאפיין של מצב זה, כיוון שהפסקת סטרואידים עלולה לגרום לחזרת תסמינים של המחלה הבסיסית (או בעיה אחרת שתסמינה מוסכו ע"י השימוש בסטרואידים). במידה והגירוד אינו משתפר או במידה והינך סובל מתסמינים נוספים מומלץ לפנות לרופא.

מנהל פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי