שילוב תרופתי בין ברקסין לגלולות מינס

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

06/09/2018 | 22:57 | מאת: רוני

אני בת 15 וחצי ולוקחת גלולות מינס(כדי למנוע כאבי מחזור חזקים). אני רוקדת וכתוצאה מעומס על הרגל יש לי דורבן בכריות כף הרגל. הרופאה נתנה לי מרשם לכדורי ברקסין פעם ביום במשך 10 ימים. האם אפשר לקחת שתי תרופות אלו במקביל? תודה רבה

במידה והנך בריאה בד"כ ועפ"י משטר הטיפול שרשמת בפנייה, לא ידוע לי על מניעה מליטול את התרופות יחד. מובן שיש ליידע את הרופא בנוגע לנטילת מינס. במידה ויש צורך במינון ממושך יותר בנוגדי דלקת שאינם סטרואידים (ברקסין או תכשיר אחר מהמשפחה) או במידה ויש שינוי במצבך הרפואי (או בהיסטוריה המשפחתית) יש ליידע את הרופא ולהיוועץ עימו. למידע מפורט על תופעות לוואי שעלולות להופיע בזמן שימוש בתרופה יש לעיין בעלון לצרכן של כל אחד מהתכשירים.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי