קרם ניזורל מכיל סטרואידים?

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

18/02/2018 | 14:34 | מאת: אלי

קרם ניזורל 20mg/g מכיל סטרואידים? מגיע בשפופרת קטנה, הקרם עצמו בצבע לבן.

21/02/2018 | 09:35 | מאת: ד"ר יהודית שטיינמץ

קרם Nizoral אינו מכיל סטרואידים. החומר הפעיל בתכשיר זה הינו Ketoconazole- חומר בעל פעילות אנטיפטרייתית.

25/02/2018 | 20:26 | מאת: אלי

תודה. יש כתבה בקישור הבא: https://www.clalit.co.il/he/your_health/family/Pages/seborrhoeic_dermatitis.aspx וכתוב בה שניזורל זה בין המכשירים העדינים שמכילים סטרואידים, בגלל זה שאלתי. כתוב: " ישנם חולים בסבוריאה שזקוקים לטיפול בתכשיר עדין שמכיל סטרואידים כמו קרם ניזורל (מכיל Ketoconazole), קרם ביפונזול או קרם אגיספור (מכילים Bifonazole). "

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי