קרם לעור במרשם רופאה

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

31/12/2017 | 00:19 | מאת: רון

קרם ניזורל לעור במרשם רופא. אילו תופעות לוואי יכולות להיות? האם הן בלתי-הפיכות? האם הסיכוי להופעת תופעות לוואי תלויות בבנאדם? יש אנשים שתופעות הלוואי לא מופיעות אצלם אפילו בשימוש ממושך של שנים?

קרם Nizoral, אשר החומר הפעיל בו הוא Ketoconazole, הינו קרם המותווה לטיפול בזיהומים פטרייתיים של העור ובדלקת עור חלבית ((Dermatitis Seborrheic. תופעות הלוואי בשימוש בתכשיר הינן בעיקר מקומיות- וכוללות אדמומיות, תחושת שריפה ופריחה. ככלל, פרופיל תופעות הלוואי של כל תכשיר משתנה בין אנשים שונים. לרשימה המלאה של תופעות הלוואי המקושרות לשימוש בתכשיר Nizoral, ניתן לפנות לעלון למלא באתר משרד הבריאות: https://www.old.health.gov.il/units/pharmacy/Trufot/ShowAlon.asp?tmpPath=/units/pharmacy/trufot/alonim/Nizoral_Cream_HEB_1441006867666.pdf אל תבהל למקרה כל תופעות הלוואי, ייתכן ולא תרגיש באף אחת מהן.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי