טינטוס ותרופות האם מגבירות טינטון

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

11/04/2017 | 08:40 | מאת: חיה

האם אקמול או אופטלגין יכולים להגביר טנטון? באקמול כתוב שיכול לגרום לצלצולים באוזניים האם גם להגביר טינטון?

אקמול (אשר החומר הפעיל בו הוא Paracetamol) ואופטלגין (Dipyrone) אינן מ"הידועות" כקשורות להופעת טינטון או להחמרת טינטון קיים. קיימים מספר דיווחים על הופעת טיניטוס במהלך הטיפול בתרופות אלו, אך אחוזי הדיווח נמוכים ביותר וזוהי אינה תופעת לואי נפוצה של הטיפול. במידה ומופיע טיניטוס במהלך הטיפול בתרופה, יש לפנות לרופא לצורך החלטה על המשך טיפול.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי