בטיחות תרופות לאחר מסע ארוך

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

05/04/2017 | 13:32 | מאת: עדי

הייתי לפני חצי שנה בטיול תרמילאיים חודשיים בקמבודיה ויטנאם והאזור. לקחתי איתי מלא תרופות שהיו איתי בתיק קטן בתוך התרמיל. הטיול לווה בנסיעות ארוכות באוטובוסים. התרופות עדיין בתוקף אך האם בטוח עדיין להשתמש בהן? לאור זה שלא אוחסנו בבית?

תרופה תשמור על איכותה עד תום תאריך התפוגה כאשר מקפידים על תנאי האחסון, המפורטים בעלון התכשיר. אני לא יודעת לאלו תנאי אקלים, נחשפו התרופות ולכן לא אוכל להמליץ לך להשתמש בהן.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי